Om biblioteket

Hvem er vi? Og hvad kan vi?

På HTG har vi et stort og velassorteret bibliotek. Vores bibliotekar er her som regel hele ugen, men der er åbent for selvbetjening alle dage i hele skoletiden.
Biblioteket er nyindrettet og tilbyder både studiearbejdspladser og et hyggehjørne med bløde møbler.

Bøger – både de meget faglige og de andre..

Bibliotekets samling udgør ca. 15.000 bind. Heraf er en stor del relevant faglitteratur, men vi har også en bred og usædvanlig stor samling af skønlitteratur. Bøgerne opstilles efter dk5 (ligesom på dit lokale bibliotek).

Samarbejde med andre biblioteker

HTG biblioteket har et rigtigt godt samarbejde med Taastrup Bibliotek. Derfor kan vi levere ethvert materiale, der er behov for, og vi får bragt materialer udefra. Så længe du er elev på HTG, kan du i princippet klare dig med vores bibliotek.

Hvad har vi ellers?

Udover bøger har biblioteket en større samling tidsskrifter, danske og udenlandske aviser, et stort arkiv med gamle litteraturanalyser/anmeldelser samt adgang til en række netmedier.
Vi giver adgang til Infomedia (avisbasen), Forfatterweb og Faktalink. Vi har desuden adgang til flere baser indenfor bl.a historie, dansk, naturgeografi, engelsk og alle former for naturvidenskab.

Vi gør dig til en super-søger!

Vores bibliotekar underviser flere gange om året i informationssøgning (Google er aldrig nok) og er altid klar til at hjælpe, både i forbindelse med større opgaver, AT, SSO og SRP – men også ved hverdagens mindre spørgsmål. Du kan henvende dig direkte i biblioteket eller skrive din forespørgsel i Lectio.