Oplev HF på HTG

På Høje-Taastrup Gymnasium er der en lang række tilbud for dig, som vil opleve vores HF-uddannelse og finde ud af, hvad det er, og hvem vi er. Vi har følgende tilbud:


Orienteringsaften: Torsdag d. 17. januar 2019 stiller en stor del af gymnasiets lærere og elever op for at præsentere dig for skolen. På aftenen bliver I delt op i mindre grupper og vist rundt af nuværende elever, så I får lejlighed til at se alt, hvad gymnasiet kan byde på i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Læs mere

 

Besøgsdage: Uanset hvilken klasse du går i, kan du komme på én-dagsbesøg på Høje-Taastrup Gymnasium. Kom på besøgsdag og få en fornemmelse for, hvordan hverdagen foregår på Høje-Taastrup Gymnasium. Du følger en almindelig skoledag i en 1.g-klasse fra kl. 9.30-14. Du er her sammen med andre besøgselever, og i møder nogle af vores elever.

Læs mere

 

Brobygning: Kurser af 5 dages varighed for elever i 9. og 10. klasse. Brobygningsforløbene giver et indblik i gymnasielivet. Brobygningselever bliver introduceret til både gymnasiets fag, lærere og til det sociale liv på gymnasiet i form af fredagscaféer, morgensamlinger og hultimer.

Læs mere

 

Introduktionskurser: Introduktionskurserne henvender sig til elever i 8. klasse og varer i 2 dage. Kurserne skal være med til at give de unge et indtryk af, hvordan det almene gymnasium fungerer og give et indblik i hverdagen på Høje-Taastrup Gymnasium.

Læs mere