Dimission og studenterkørsel

fre 28. jun 2019

Kalender

Fredag d. 28. juni er der dimission, hvor eksamensbeviserne bliver overrakt til de nyudklækkede studenter. Forældre og familie er naturligvis meget velkomne.

Program:
Kl. 10.00: Underholdning og overrækkelse af eksamensbeviser.
Kl. 11.30: Studenterne tager afsked med HTG’s lærere og personale i auditoriet.
Kl. 12.00: Studenterne tager med studentervognene over til Høje-Taastrup Kommune, hvor de traditionen tro synger og danser rundt om skulpturen ‘Thors Hammer’.

Herefter kører alle de festligt udsmykkede vogne ud på deres tur rundt til studenterne og deres familier.

BEMÆRK!
Der er et begrænset antal siddepladser, og ceremonien bliver afholdt udenfor, så kom i god tid og hav tøj på/med til det danske vejr.

Der vil blive taget billeder og filmet til arrangementet. Billeder og video vil blive lagt på Facebook, Instagram, Youtube og gymnasiets hjemmeside. Enkelte billeder vil blive brugt til fremtidige trykte materialer såsom Lokalavisen og foldere fra gymnasiet.

Ønsker man ikke at være med, har man dels selv et ansvar for at undgå at være foran kameraet, og dels et ansvar for at informere kameraføreren om det.

Du har altid ret til at få slettet digitale materialer med dig på efterfølgende. Kontakt os på mail: htg@htg.dk eller gymnasiets Facebook-side. (OBS: Skolen er lukket fra d. 3. juli til d. 12. august)


Inden dimissionen er der officiel studenterfotografering v/fotograf Aasmul:

Kl. 8.15 – 3.a

Kl. 8.24 – 3.b

Kl. 8.33 – 3.k

Kl. 8.42 – 3.w

Kl. 8.51 – 3.x

Kl. 9.00 – 3.y

Kl. 9.09 – 2.p

Kl. 9.18 – 2.q

Kl. 9.27 – 3.s

Kl. 9.36 – 3.z

Share on Facebook
Facebook
Del på facebook
Studenter HF og STX