Alt om HTG

Denne side er til dig, der overvejer, om du skal søge ind på HTG. Her har vi nemlig samlet forskellige materialer og informationer, som forhåbentlig kan gøre dig lidt klogere på, hvad det er for en uddannelse og hverdag, du vil få her.

Hvis du har spørgsmål til noget, så er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os på htg@htg.dk eller ringe på 33 96 40 50.

Du kan også kontakte rektor Ida Diemar, som altid er klar til at fortælle dig om gymnasiet. Skriv til Ida på id@htgym.dk

Vi håber at se dig! 🙂

 

Se skolen


Vil du møde os som er på skolen? Du kan gå med rektor Ida Diemar rundt på HTG:

 

Studieretningsfilm


Hvis du har lyst til at vide lidt mere om vores mest populære studieretninger, så kan du se disse to film, hvor elever og lærere fortæller om, hvad der karakteriserer netop deres studieretning.

Her fortæller Jakob, Kadir og Sara om studieretningen science, som man skal vælge, hvis man er glad for matematik, fysik og kemi.

Arham, Ravza og biologilærer Anders fortæller her om bioscience, hvor biologi er det allervigtigste fag.

 

HF


Mød nogle af vores elever og lærere og hør om HF-uddannelsen på HTG. Du kan blive klogere på både fag, fagpakker og studiemiljø på HF-uddannelsen på HTG.

 

Vi har samlet flere film om livet på HTG her.

 

Infofolder


I vores infofolder herunder kan du læse om alle vores studieretninger og fagpakker, det sociale liv, introforløbet, udvalg, talentforløb m.m.

HTG Studiekatalog 2021_WEB_Enkelt
student2020