Alt om HTG

Denne side er til dig, der overvejer, om du skal søge ind på HTG. Her har vi nemlig samlet forskellige materialer og informationer, som forhåbentlig kan gøre dig lidt klogere på, hvad det er for en uddannelse og hverdag, du vil få her.

Hvis du har spørgsmål til noget, så er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os på htg@htg.dk eller ringe på 33 96 40 50.

Du kan også kontakte rektor Ida Diemar, som altid er klar til at fortælle dig om gymnasiet. Skriv til Ida på id@htgym.dk

Vi håber at se dig! 🙂

 

Spørg en HTG’er


Du kan se små videoer eller chatte med rektor, elever, lærere og studievejledere –  klik her

 

Se skolen


Vil du møde os som er på skolen? Du kan gå med rektor Ida Diemar rundt på HTG, eller du kan selv udforske lokalerne på vores virtuelle tour – klik her

 

Studieretningsfilm


Og hvis du har lyst til at vide lidt mere om vores mest populære studieretninger, så kan du se disse tre film, hvor elever og lærere fortæller om, hvad der karakteriserer netop deres studieretning.

I denne film kan du møde Sebastian og Malaika, der har valgt studieretningen samfundssproglig, og deres lærer Sanne, som underviser i samfundsfag.

Her fortæller Jakob, Kadir og Sara om studieretningen science, som man skal vælge, hvis man er glad for matematik, fysik og kemi.

Arham, Ravza og biologilærer Anders fortæller her om bioscience, hvor biologi er det allervigtigste fag.

Infofolder


I vores infofolder herunder kan du læse om alle vores studieretninger og fagpakker, det sociale liv, introforløbet, udvalg, talentforløb m.m.

HTG Studiekatalog 2021_WEB_Enkelt

 

Skoleblad


Vi har også et skoleblad, der hedder Updaten, og herunder kan du læse det seneste nummer, som er fra oktober.

Updaten 2 2020

 

Virtuel rundtur


Du kan også gå på oplevelse på HTG i ro og mag foran din computer. Tag på en virtuel rundtur ved at klikke på dette link.

student2020