HTG til Filmfestival lørdag den 23. januar

Lørdag den 23. januar blev Filmfestival Øst afholdt i Cinemateket i Gothersgade

Nyheder

Høje-Taastrup Gymnasium i fint selskab

Arrangementet er åbent for mediefagshold fra alle Sjællands gymnasier og juryen består af folk fra filmbranchen. HTG blev udvalgt blandt de 15 bedste produktioner til at dyste om juryens gunst.

Høje-Taastrup Gymnasium havde, som det eneste gymnasium, valgt at prøve kræfter med komediegenren, og filmen “Minus og Minus giver Plus” blev varmt modtaget af publikum. Konkurrencen var imidlertid benhård. Det blev ikke til en pris til HTG i denne omgang, men med så flotte produktioner og stærke modstandere, var det en ære at deltage.

Tak til de fremmødte mediefagselever, der kunne gå hjem med masser af inspiration til deres kommende eksamensproduktion og ikke mindst til folkene bag den HTGs bidrag, Andreas og Monica.

Minus og Minus Giver Plus er en komedie om ikke at miste håbet og om at få øje på de muligheder, der ligger lige foran dig.

Hovedpersonen er en genert, dagdrømmende filmnørd, der ikke kan finde en date til galla. Da han får hjælp fra sit alias, en udadvendt charmør, lykkes det at nå frem til en happy ending.

 

Share on facebook
Facebook
Del på facebook