HTGCup

I årets HTGCup fredag den 5. februar var det Team Gaza (1q-elever) der løb af med sejren, pokalen og en donation til Danmarksindsamlingen.

Nyheder

Efter et helt års venten var det nu endelig tid til den traditionsrige indendørsturnering på HTG, hvor hold fra alle HTG’s klasser kunne udfordre hinanden. De forsvarende mestre blev studenter i sommers, så der skulle findes en ny arvtager til at modtage årets kæmpe HTG-pokal, og derudover også være med til at støtte Danmarksindsamlingen med 1000 kr.

I årets åbningskamp i pulje 1 skulle de forsvarende vicemestre fra 2x bevise, at de kunne forsvare favoritværdigheden, og de kom da også godt fra start og vandt efterfølgende deres pulje, så de nu var klar til dagens første kvartfinale.

I pulje 2 blev der max spænding om førstepladsen, da Team Gaza fra 1q og KKP fra 2y endte med at spille uafgjort og samtidig havde scoret præcist samme antal mål. Dermed skulle puljevinderen findes i straffesparkskonkurrence. Her viste Team Gaza sig at være mest sikre, men KKP skulle sidenhen vise sig at få en revanche.

I pulje 3 skulle det hurtigt vise sig, at HTG’s oldboys, som bestod af en flok halvpensionerede lærere, var suverænt videre, da ingen af deres modstandere turde stille til start. De gamle mænd måtte derfor nøjes med en træningskamp mod Team Gaza, inden de skulle forsvare favoritværdigheden i kvartfinalerne.

I pulje 4 blev der til gengæld spænding om 1. pladsen, da Magnus’ slaver fra 1y og Trussetyvene fra 3y endte med at spille uafgjort. Det blev dog de gamle drenge fra 3g, som fik 1. pladsen på den bedste målscore. Dette viste sig at være udslagsgivende for Magnus’ slaver, da de dermed skulle møde HTG oldboys i kvartfinalen, hvor lærerne demonstrerede deres klasse og sendte drengene ud af turneringen.

I dagens øvrige kvartfinaler blev først de forsvarende vicemestre fra 2x sendt ud efter en målrig kamp mod KKP. Team Gaza slog Adams Ebler feat. GFC, som var en blanding af 1g’ere, mens Trussetyvene strøg direkte gennem kvartfinalerne, da der ikke var nogle hold ud over HTG oldboys, som var gået videre fra pulje 3.

I semifinalen fik publikum nogle super målrige kampe, da KKP vandt med 4-2 over lærerne, mens Team Gaza vandt 5-2 over Trussetyvene. Dermed kunne man næste forvente en målrig finale, nu hvor KKP endelig fik chancen for en revanche mod Team Gaza. Team Gaza vandt dog i overbevisende stil finalen med 5-2, og dermed kunne de med største stolthed løfte årets HTG-pokal og kalde sig mestre.

Derudover har de jo mulighed for at forsvare deres titel næste år, når de rykker op i 2hf.

Team Gaza kunne derudover med største stolthed fremvise deres bevis på sejren og en check på 1000 kr, som gik direkte til årets Danmarksindsamling, som har kørt i hele denne uge.

Se billeder fra turneringen på facebook

 

Share on facebook
Facebook
Del på facebook