Morgensamling 3. februar 2016

Morgensamling med talent-indslag og mange vigtige informationer

Nyheder

  • Dagens morgensamlingen startede med et smukt og modigt indslag i morgensamlingstalentkonkurrencen: Anne-Louise Dannesøe Jensen fra 2.b optrådte a capella med Golden af Ruth B.
  • Rikke og Majken fra 2y fortalte om næste fest: Fredag den 4. marts er der Rave på HTG, og festen bliver holdt sammen med Rødovre Gymnasium. I øvrigt kunne festudvalget godt bruge lidt flere medlemmer!
  • Jens (JLO) om HTGCup på fredag: Der er allerede tilmeldt 9 hold – bl.a. Asian Sensation og Old Stars – men der er plads til endnu flere hold. Vinderholdet vinder 1000 kroner, som går til Danmarksindsamlingen, og så er der i øvrigt også medaljer der kan beholdes.
  • Rikke (RS): Skolerådet har tilmeldt HTG til Danmarksindsamlingen. Alle klasser kan hente indsamlingsbøsser på kontoret. Den klasse med lavest fravær 18/1-5/2 får 1000 kroner i indsamlingsbøssen. Og den klasse, der indsamler flest penge, får 1000 kroner, de kan bruge til sig selv! Så der er ingen undskyldning, værsgo at samle ind.
  • Susanne (SM): På fredag er der karrieredag for alle 3.g’ere og 2.hf’ere. Skolen har inviteret mere end 20 tidligere HTG-elever, som kommer og fortæller om deres studievalg, sabbatår og meget mere. Der er café samtidig, og skolen byder også på lidt at spise. Onsdag den 10/2 er der uddannelsesmesse i Bella Centret. Busafgang 8.15 fra HTG. Torsdag den 11/2 er der information om kvote 2
  • 1k’s studieretningsdag med flygtningetema – Ida og Sofie havde lavet en lille film
Share on facebook
Facebook
Del på facebook