Morgensamling 12. december

Med nye tiltag og vigtige opgaver til udvalgte klasser!

Nyheder

Tirsdagens morgensamling var i dagens anledning for en meget udvalgt skare. 3.g’erne skriver SRP og en række 1.g’ere havde aflyste moduler. Men de der var tilstede, fik lejlighed til at høre om flere nye tiltag på morgensamlingerne:

  • Morgensang: I stedet for at morgensamlingsudvalget vælger en sang, skal vi fremover synge en række vers på den samme – og for mange kendte – melodi: I en kælder sort som kul. Versene skrives af jer selv – skolens elever! Til næste morgensamling, 11/1 2018, er det 1a, 2a og 2y der lægger ud! Kravene er ganske enkle: Klassens vers skal indeholde klassens navn og indeholde elementer af aktualitet – det kan fx være årstidsbestemt eller handle om skolens liv, politiske begivenheder, begivenheder inden for film eller musik…. eller hvad I nu finder på!
  • Morgensamlingsudvalg: Består lige nu af 3 lærere; Vibeke (VT), Jan (JF) og Maria (Sc). Vi har brug for et par elever, der vil være med til at udvikle og arrangere morgensamlingerne! Har du idéer til morgensamlingerne, er du velkommen til at melde dig til en af de tre – eller til gruppen morgensamling i lectio.
  • Mobiltelefoner: Morgensamlingen er mobilfri zone.
  • Adgangsdøre: Fremover vil indgangsdøren blive låst når der er morgensamling. Elever, der ankommer under morgensamlingen, skal benytte hovedindgangen i stedet for. Men bedst af alt skal I ankomme kl. 9.30, når morgensamlingen begynder.

På morgensamlingen orienterede Lars om, at 1.g’ere bedes udfylde et evalueringsskema om grundforløbet.

Festudvalget gjorde opmærksom på årets julefest, som er ændret til en julecafé. Efter den officielle juleafslutning torsdag den 21/12 vil der være café om eftermiddagen.

Share on Facebook
Facebook
Del på facebook