Nye studieretningsklasser

Nyheder

I sidste uge startede 1.g’erne i deres nye studieretningsklasser, og har nu taget fat på det ‘rigtige’ gymnasieliv! Rektor holdt en tale med gode råd til de kommende 2½ år, og sluttede med ordene: “Studentereksamen giver jer alle muligheder for at forme jeres liv. De næste 2½ år bliver både sjove og hårde, og de begynder i dag – velkommen til studieretningerne!”

Dagen efter blev klasserne præsenteret for nogle af fagene i deres nye studieretning, var på ekskursion til København, hvor de bl.a. besøgte planetariet, og om eftermiddagen var der teambuilding-aktiviteter og lege. Eleverne skulle overnatte på skolen, så om aftenen blev der spist middag på lærerværelset, og bagefter var der hygge både inde og ude.

Efterhånden faldt der mere og mere ro over forsamlingen, og da eleverne vågnede fredag morgen, stod kantinen klar med morgenmad. Et rigtig hyggeligt og vellykket arrangement, som virkelig fik styrket fællesskabet blandt 1.g’erne, der i denne uge har taget hul på hverdagen i deres nye klasser.

Share on Facebook
Facebook
Del på facebook