CORONA-LUKNING

Nyheder

Information i forbindelse med lukning pga. coronavirus

På baggrund af statsministerens udmelding om, at alle uddannelsesinstitutioner skal holde lukket på grund af smittefaren fra coronavirus, er Høje-Taastrup Gymnasium lukket fra d. 12. marts til og med d. 13. april. Lærere og elever skal derfor ikke møde op på skolen i dette tidsrum, men løbende holde sig orienteret på Lectio. Nedenfor finder I en redegørelse for, hvordan man skal forholde sig til konkrete spørgsmål:

Har vi fri, mens skolen er lukket?

Nej, I har ikke fri. Undervisningen vil i den kommende periode blive afviklet virtuelt i de fag og på de tidspunkter, hvor modulerne er placeret i Lectio. Man har altså ikke fri, men skal i stedet løse opgaver og kommunikere elektronisk med lærerne. Der er ”mødepligt” til aktiv deltagelse i modulerne, og der vil være fraværsregistrering. I skal holde øje med Lectio, hvor der vil komme nærmere information.

Skal vi stadig skrive SRP/SSO?

Ja, men vi har ændret SRP-skriveperioden, så den nu ligger FRA TORSDAG D. 16/4 TIL TORSDAG D. 30/4.

SSO-skriveperioden er ligeledes ændret, så den nu ligger FRA FREDAG D. 17/4 TIL FREDAG D. 24/4.

Det har vi besluttet for at give jer de bedst mulige forhold til at skrive opgaven i. Vi kan dog risikere, at vi er i samme situation efter påske – altså at skolen stadig er lukket. Men vi kan ikke lægge skriveperioden senere, da I også har andre fag, som I skal afslutte, og da repetition i disse fag også er vigtig for jer.

Allerede nu skal I sørge for at være klar til at skrive SRP/SSO efter påske. Så selvom I nu har fået mere tid, før I skal skrive, skal I IKKE vente med at skaffe og læse jeres materialer/bøger. Bibliotekar-Kristina har samlet nogle råd til at finde materialer online HER, og for at komme til bibliotekernes databaser med litteratur, artikler osv. kan I trykke HER.

Al den undervisning, I skulle have haft i SRP/SSO-skriveperioden, bliver genoprettet, så I har almindeligt skema.

Skriv til ledelsen, hvis I spørgsmål eller kommentarer til dette.

Ændringen af skriveperioden betyder, at GALLAFESTEN FLYTTES TIL ONSDAG D. 24/6; altså samme dag som huefesten. Det kan skabe problemer for jer, hvis I har booket transport til skolen. Vi håber, at I kan finde en god løsning.

Yderligere spørgsmål

Der vil løbende blive opdateret på Lectio omkring situationen. Har du spørgsmål, som ikke er besvaret her, kan du kontakte skolen på mail htg@htg.dk eller bruge Lectio.

Opdateret 24. marts kl. 13:00

Share on Facebook
Facebook
Del på facebook