Studieretningsdag

Nyheder

I fredags var der studieretningsdag efter afslutningen af grundforløbet dagen før. 1.X, som har studieretningen bioscience, brugte dagen på Experimentarium. Der blev både arbejdet med biologi og kemi i udstillingerne, og 1.X’erne kastede sig over emner som kondital, brintraketter og sæbeboble-videnskab. Besøget blev rundet af med en holdkonkurrence i udstillingen ”Puls”, hvor både balance, reaktionstid og kondi blev udfordret og gav sved på panden. Dagen sluttede hjemme på HTG, hvor den nye viden blev fremlagt for klassen. En rigtig fin start i den nye studieretningsklasse!

1.X med studieretningen bioscience på Experimentarium 1.X med studieretningen bioscience på Experimentarium 1.X med studieretningen bioscience på Experimentarium

Også 1.S havde studieretningsdag i fredags, som bød på deres første tværfaglige dag i deres nye studieretning ‘Det internationale samfund’. Om formiddagen blev klassen klogere på Der Bundestag, inden de hørte et oplæg fra Den Tyske Ambassade om Tysklands politiske system, historie og rolle i EU. Eftermiddagen gik med et webinar med Europa-kommissionen, hvor der bl.a. blev diskuteret migration og redegjort for EU’s forskellige institutioner.

Studieretningsdag i 1.S om Tyskland og EU

Share on Facebook
Facebook
Del på facebook
1.X med studieretningen bioscience på Experimentarium