Astronomi Talent Forløb

Samarbejdet mellem Høje-Taastrup Gymnasium og Læringshuset i Nærheden betyder, at vi i skoleåret 2021-2022 kan tilbyde et gratis undervisningsforløb inden for Astronomi og udforskning af rummet på HTG

Nyheder

TALENT FORLØB
– Tid til at skabe din fremtid
”Læringshuset i Nærheden indleder et ambitiøst samarbejde om at udvikle nogle af vores mange talentfulde unge elever i udskolingen med Høje-Taastrup Gymnasium i Taastrup.
Vi håber, du vil benytte dig af tilbuddet”
– Casper Madsen, skoleleder

Kom til Informationsmøde torsdag den 20. maj på Høje-Taastrup Gymnasium, hvor du får lejlighed til at møde Jonathan Oftedahl Vivanco, der er lektor i fysik og astronomi. Her kan du også stille spørgsmål til indhold, lektiemængde mm.
Du tilmelder dig informationsmødet ved at sende en mail til sekretær Janne Pedersen: jp@htg.dk

Hvem er Talentforløbet for?
Talentforløbet er primært for elever i 9. klasse, men elever i 8. klasse er også velkomne. Holdet består altså af en flok unge talentfulde og nysgerrige elever fra 8. og 9. klasse i Læringshuset og resten af kommunen. Derudover er der Jonathan, som er en flink og dygtig underviser fra Høje-Taastrup Gymnasium.

Hvornår er Talentforløbet?
Talforløbet tager i sin helhed 33 onsdage med undervisning fra kl. 14.30, så du har tid til at komme fra skolen, til kl. 16.00. De præcise mødedatoer kommer ved tilmelding.

Hvordan kommer jeg til og fra Talentforløbet?
Du sørger selv for transporten til og fra gymnasiet. Der er ca. 10-12 min. på cykel og offentlig transport lige til døren.

Hvilket niveau er Talentforløbet på?
Astronomi er et valgfag på gymnasiet (STX-uddannelsen). Der undervises derfor efter læreplanen på C-niveau. Det vil sige du kommer til at prøve, hvordan det er at gå på gymnasiet, samtidig med der selvfølgelig bliver taget hensyn og er den nødvendige hjælp tilstede undervejs.

Hvordan tilmelder jeg mig Talentforløbet?
Du tilmelder dig ved at sende en mail til sekretær Janne Pedersen på jp@htg.dk

Der er tilmeldingsfrist 1. juni kl. 12.00.

Du forpligter dig til at deltage i hele forløbet, når du tilmelder dig. Så er det er vigtigt, at du sikrer dig, at du kan deltage i Talentforløbet og ikke springer fra.

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Del på facebook