Mød en HTG´er

Sara El-Khatib fra 3k sørger for at du kan møde nogle HTG elever i den næste tid. I dag er det Cecilie fra 2t

Nyheder

Mit navn er Cecilie Lykke Christensen.

Hvilken klasse går du i?
– Jeg går i 2.t.

Hvad kan du lide at lave i fritiden? Og hvad inspirerede dig til at starte med det?
– Jeg kan i min fritid godt lide at strikke og at se motorsport som formel 1, formel 2 og så videre. Det der inspirerede mig til at starte med at se motorsport er egentlig at jeg kommer fra en familie hvor flere har interesse i eller arbejde der involverer biler, eller begge dele, og derfor har de lige så længe jeg kunne huske set det. Så begyndte jeg at følge med langsomt og så blev jeg fuldstændig grebet af sporten. Strikning er en lidt anden historie, eftersom det var en hobby, jeg tænkte, at  jeg ville prøve af under nedlukningen, for ikke at være så rastløs hele tiden, og pludselig var det bare noget jeg gjorde hver dag og hele tiden.

Hvorfor valgte du at gå på HTG?
– Jeg valgte at gå på HTG fordi det er en af de gymnasier som har en ASF-linje, og det var jeg meget fascineret af. Derudover vidste jeg også at jeg ikke ville gå på et gymnasium omkring der hvor min far bor, så der kom HTG i spil, og så virkede det bare som en god skole da jeg besøgte den til introaften.

Hvad glæder du dig mest til efter nedlukningen?
– At komme tilbage til en nogenlunde normal hverdag, og at se mine venner og familie igen. Derudover glæder jeg mig også til at komme ud og opleve lidt af Danmark igen, så meget som man nu kan.

Hvilket råd vil du give til dem der skal starte på skolen efter sommer?
– Vær jer selv, og husk på det er helt okay at være nervøs. Flere kommer fra forskellige steder og i er måske alle sammen i den situtation at i står i noget helt nyt som i ikke har prøvet før – Derfor er det også helt normalt at være nervøs og man lige skal vænne sig til det hele. Og så nyd det for før man har set sig om, er halvdelen af ens gymnasietid pludselig gået.

Share on facebook
Facebook
Del på facebook
Cecilie