Mød en HTG´er

Sara El-Khatib fra 3k sørger for at du kan møde nogle HTG elever i den næste tid.

Nyheder

Mit navn er Freja Maria Faurdal

Hvilken klasse går du i?
Jeg går i 1.z på HTG

Hvad kan du lide at lave i fritiden? Og hvad inspirerede dig til at starte med det?
I min fritid er jeg ofte sammen med nogle af mine venner, hvor vi går ture sammen og snakker. Jeg går også ofte nogle ture selv med musik i ørene, hvor jeg bare går og tænker og får brugt noget energi. Jeg har for nyligt også fået en interesse for at lægge store puslespil og sidde og farvelægge mønstre, for eksempel da det er en god distraktion fra alt skolearbejdet, jeg ellers har lavet i løbet af dagen.

Hvorfor valgte du at gå på HTG?
Jeg valgte HTG fordi de har den linje der hedder ASF/SAFE, som jeg nu går på. Jeg havde kun hørt godt om HTG, så jeg skiftede her til efter ca. 4 uger fra Vestskovens Gymnasium i Albertslund.

Hvad glæder du dig mest til efter nedlukningen?
At komme tilbage i klassen og se alle mine venner i klassen og snakke med dem igen. Man mangler virkelig det samvær, man får, når man er i skole fysisk. Vi havde fået bygget et godt fællesskab op i klassen, så det med online undervisning er virkelig nederen, men jeg glæder mig også til at have den fysiske undervisning igen.  Selvfølgelig som alle andre, tror jeg, at man glæder sig til alt bliver normalt igen, og man kan ses med alle dem man vil og kramme alle igen.

Hvilket råd vil du give til dem der skal starte på skolen efter sommer?
Et råd jeg også selv holdt ved, da jeg startede var, at det er måske lidt underligt i starten, men det bliver bedre og det høre man jo tit. Her synes jeg faktisk det kom til virkelighed, og de skal huske at alt nyt er anderledes og måske lidt svært, men på et tidspunkt er det ikke nyt mere.

Share on facebook
Facebook
Del på facebook
Freja 1z