Mød Rabiah fra 3k

Mød en HTG'er med Sara El-Khatib fra 3k

Nyheder

Hvad er dit navn?
Rabiah Abdul-Razzaq

Hvilken klasse går du i? Og hvad er det for en studieretning, du går på?
Jeg går i 3k på den samfundssproglige linje.

Hvad kan du lide at lave i fritiden? Og hvad inspirerer/motiverer dig til at lave det?
Jeg kan lide at lave adskillige ting i fritiden. Jeg arbejder blandt andet som mentor hos MentorDanmark.

Jeg elsker at undervise, så det bruger jeg en del af min fritid på. Jeg har igennem flere år undervist frivilligt for at videreformidle min viden til andre. Det, der motiverer mig til at undervise er ønsket om at gøre en forskel for læringen. Du er med til at styrke en elevs faglige selvtillid. Det fedeste ved at undervise er, at man selv også får noget ud af det. Jeg lærer også selv de ting, jeg formidler, som jeg på længere sigt kan bruge. Det er en tilfredsstillende følelse at have en elev, der går fra at hade et fag som matematik til at endelig kunne forstå det. Det er dejligt at kunne mærke, at man gør en forskel.

Hvorfor valgte du at gå på HTG?
Jeg valgte ikke HTG som min førsteprioritet, men endte alligevel på HTG på grund af den geografiske begrænsning, – men det er nok noget af det bedste, der er sket for mig, for HTG har kun budt på fede oplevelser. Noget af det bedste ved HTG er vores super engagerede lærere, der virkelig brænder for at løfte dig fagligt. Jeg gik fra at hade et fag som samfundsfag til at elske det takket være en af HTG’s sejeste lærere.

På HTG har du rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og socialt. Der er plads til alle, og alle har lov til at være en del af fællesskabet.

Hvilket råd vil du give til dem der skal starte på skolen efter sommer?
Vælg det, der interesser dig. Skift din linje, hvis du ikke bryder dig om den.

Undgå at være for karakterfikseret og vær i stedet frisk på udfordringer. Frygten for at fejle, kan gennemsyre en, men der skal være plads til at fejle – for i sidste ende, lærer man af at fejle – og desuden kan man altid nå at rykke sig.

På HTG har vi fantastiske lærere, der står klar med den nødvendige vejledning, der skal til for at løfte dig. Har du gjort en indsats, får du naturligvis også et godt resultat.

Sidst, men ikke mindst; NYD den tid du er på gymnasiet. Før du ved af det, er der gået tre år, og du er blevet student.

Share on facebook
Facebook
Del på facebook
Mød en HTG