Musical 2021

Rejsekammeraten - i ny udgave! Glæd dig til premiere i april!

Nyheder

Manuskriptet til årets musical er ved at være på plads – og teamet omkring musicalen var også helt klar til at starte det intensive øveforløb frem mod premieren. Desværre er tidsplanen ændret!

Musical-teamet går først i gang 1. marts, og premieren bliver efter påskeferien!

På trods af corona-ændringer,  er indholdet der stadig, og på Høje-Taastrup Gymnasium elsker vi at fortolke klassikere. I år er valget faldet på et eventyret ”Rejsekammeraten” skrevet af H. C. Andersen. Handlingen er fyldt med magi, så der er både ånder, bjergtrolde, magisk salve og en fortryllet prinsesse med. Hovedpersonen hedder Johannes, og han må drage alene ud i verden for at finde lykken. På vejen får han dog selskab af en, der bliver hans rejsekammerat og ven. Da Johannes bliver forelsket i en prinsesse, bliver han stillet en stor prøve. Han skal gætte prinsessens tanker tre gange, ellers bliver han halshugget. Her er det godt at have en god ven til at hjælpe, for vejen til en lykkelig slutning er fyldt med udfordringer.

”Rejsekammeraten” er ikke født som en musical, men det er en del af det spændende arbejde med manuskriptet. Vi sidder flere elever og en dramalærer og finder de bedste og sjoveste sange, som kan understrege og udfolde handlingen. Nogle gange bruger vi den originale tekst i sangene – andre gange skriver vi selv en tekst til de kendte melodier. I år regner vi også med at der bliver helt nykomponeret musik med. Vi arbejder med at skrive replikkerne i et nyt og moderne sprog, så det går lige ind hos de unge, som er vores primære målgruppe. Ud over de klassiske eventyrtemaer – kampen mellem det gode og det onde og kampen for at vinde prinsessen og kongeriget, så lægger vi også vægt på temaer som sorg, fortrængte følelser og kærlighedens helbredende magt.

Vi håber I har lyst til at komme og opleve ”Rejsekammeraten – The musical”. Det bliver lige dele alvor og grin, men først og fremmest en stor oplevelse. Vi glæder os til at se jer.

 

Share on Facebook
Facebook
Del på facebook