Årets studenter

2022 bød på endnu en forrygende studenterårgang fra HTG. Læs talerne fra både rektor Ida Diemar og student Vishma Durrani.

Nyheder

“Og nu er det jeres tur til at formulere jer i jeres eget sprog og fortolke verden med jeres kompetente stemmer. Jeg er overbevist om, at I også vil støtte andre i at få en stemme, og at jeres handlinger vil drives af den ømhedsaktivisme, som jeg kender jer så godt for.” Sådan sagde rektor Ida Diemar til årets studenter i talen på dimissionsdagen 24. juni 2022.

Studenterne blev også sendt på vej af student Vishma Durrani – som ud over at holde årets studentertale, også var modtager af hele to HTG-legater for sin fremragende indsats i skolelivet i løbet af hendes tre år på HTG. Vishma hyldede studenterne og HTG, bl.a. med ordene:

“På Høje-Taastrup Gymnasium har der været højt til loftet, og der har været plads til alle. For os har det været et gymnasium, som har bakket op om os og bidraget til en ret så fremtrædende – men sommetider glemt i medierne – samfundstendens, nemlig unge med anden etnisk baggrund, der brillerer og præsterer og kæmper for deres uddannelse.

Er det ikke fantastisk?

Det kan man godt være stolt af.”

Både Vishma Durrani, Ida Diemar og alle andre på HTG er stolte af alle vores studenter – uanset kulturel baggrund, farven på huen eller antallet af 12-taller. Tillykke!

Der er masser af billeder af de smukke, unge mennesker på facebook og instagram.

Her kan du læse hele Ida Diemars tale til studenterne: Studentertale 2022_Ida Diemar

Her kan du læse hele Vishma Durranis tale til studenterne: Studentertale-2022-Vishma-Durrani

Share on facebook
Facebook
Del på facebook