Elevfordeling?

I et debatlindlæg i Berlingske skriver rektor Ida Diemar blandt andet: "På Høje-Taastrup Gymnasium er vi stolte over at skabe konstruktive rammer for uenighedsfællesskaber og på den måde støtte sammenhængskraften i Danmark. Vi svigter de unge, hvis vi ikke giver dem nogle af faglige og sociale rammer, hvor de kan møde noget andet, nogle der er anderledes end dem selv." 

Nyheder

I et debatindlæg i Berlingske skriver rektor Ida Diemar blandt andet:

“På Høje-Taastrup Gymnasium er vi stolte over at skabe konstruktive rammer for uenighedsfællesskaber og på den måde støtte sammenhængskraften i Danmark. Vi svigter de unge, hvis vi ikke giver dem nogle faglige og sociale rammer, hvor de kan møde noget andet, nogle der er anderledes end dem selv.”

På den baggrund bakker vi på Høje-Taastrup Gymnasium op om den fordelingsaftale, der er indgået mellem en række politiske partier, og som træder i kraft når eleverne skal søge ind på gymnasierne i marts 2023. Hvis du vil diskutere elevfordeling og ungdomsliv med os, er du velkommen til at møde op til debat torsdag den 2. juni kl. 19-21 her på HTG.

Share on facebook
Facebook
Del på facebook