Ledige stillinger

Høje-Taastrup Gymnasium søger en teknisk dygtig, udadvendt og engageret pedel til en stilling som Serviceleder

Som Serviceleder har du i dialog med skolens ledelse ansvaret for skolens daglige tekniske drift i samarbejde med to pedelmedhjælpere.

Arbejdet kræver erfaring med drift af bygningsinstallationer og gode samarbejdsevner i forhold til alle ansatte på skolen og skolens brugere, herunder eleverne.

Du skal have lyst til at bidrage til at vedligeholde og udvikle vores klimavenlige og bæredygtige udendørsarealer i samarbejde med vores biologilærere.

Ud over at vedligeholde og forbedre de fysiske rammer på HTG, ude som inde, er du ansvarlig for at understøtte dagligdagen på skolen og de arrangementer, skolen afholder.

Vi forventer, at du er mødestabil, har en håndværksmæssig baggrund, og at du har erfaring fra lignende jobs, herunder erfaring med at være leder for en mindre gruppe kolleger.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Løn i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer

Du bedes angive referencer

Ansøgningsfrist den 10. december 2020

Ansøgningen sendes til Høje-Taastrup Gymnasium på mail: job@htg.dk

 

Arbejdstid

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, typisk mandag til fredag kl. 7.00-15.00. Der vil være enkelte aftenarrangementer i løbet af skoleåret.

Høje-Taastrup Gymnasium er beliggende på Frøgaard Allé 2, 2630 Taastrup og huser til daglig ca. 500 unge mennesker og ca. 60 ansatte. Faglighed, rummelighed og dannelse er kendetegnende for skolens liv og virke.