Kom på besøg

På Høje-Taastrup Gymnasium er der en lang række tilbud for dig, som vil møde gymnasiet og finde ud af hvad det er, og hvem vi er.

Vi har følgende tilbud, så du kan komme ud og opleve Høje-Taastrup Gymnasiet, og de mennesker, der går og arbejder her:


Orienteringsaften: Torsdag d. 18. januar stiller en stor del af gymnasiets lærere og elever op for at præsentere dig for skolen. På aftenen bliver I delt op i mindre grupper og vist rundt af nuværende elever, så I får lejlighed til at se alt, hvad gymnasiet kan byde på i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Til top

Besøgsdage: Uanset hvilken klasse du går i, kan du komme på én-dagsbesøg på Høje-Taastrup Gymnasium. Kom på besøgsdag og få en fornemmelse for, hvordan hverdagen foregår på Høje-Taastrup Gymnasium. Du følger en almindelig skoledag i en 1.g-klasse fra kl. 9.30-14. Du er her sammen med andre besøgselever, og i møder nogle af vores elever.

Til top

Brobygning: Kurser af 5 dages varighed for elever i 9. og 10. klasse. Brobygningsforløbene giver et indblik i gymnasielivet. Brobygningselever bliver introduceret til både gymnasiets fag, lærere og til det sociale liv på gymnasiet i form af fredagscaféer, morgensamlinger og hultimer.

Til top

Introduktionskurser: Introduktionskurserne henvender sig til elever i 8. klasse og varer i 2 dage. Kurserne skal være med til at give de unge et indtryk af, hvordan det almene gymnasium fungerer og give et indblik i hverdagen på Høje-Taastrup Gymnasium.

Til top

Brobygning og besøgsdage på ASF-linjen: For den unge med en diagnose inden for ASF er der også mulighed for at opleve livet som gymnasieelev og Høje-Taastrup Gymnasium. Vi har længere brobygningsforløb, hvor den unge vil modtage undervisning sammen med de andre brobygningsdeltagere på ASF-linjen, og vi har en række besøgsdage, hvor den unge kan komme ud på gymnasiet i én dag og blive introduceret til ASF-linjen. Besøgsdagene er beregnet for de elever, som ikke har mulighed for at komme i brobygning.

Til top

Share on Facebook
Facebook
Del på facebook