Oplev HTG

Kom til orienteringsaften, besøgsdag, brobygning eller introduktionskursus på HTG og oplev, hvordan gymnasielivet er.

Vi har følgende tilbud, så du kan komme ud og opleve Høje-Taastrup Gymnasiet, og de mennesker, der går og arbejder her:


Orienteringsaften: D. 17. januar 2019 stiller en stor del af gymnasiets lærere og elever op for at præsentere dig for skolen. På aftenen bliver I delt op i mindre grupper og vist rundt af nuværende elever, så I får lejlighed til at se alt, hvad gymnasiet kan byde på i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Til top

Besøgsdage på STX og HF: Uanset hvilken klasse du går i, kan du opleve STX og HF på Høje-Taastrup Gymnasium. Her får du en fornemmelse, hvordan gymnasielivet er. Du følger en almindelig skoledag i en 1.g-klasse fra kl. 9.30-14. Du skal søge om at komme på besøgsdag her på vores hjemmeside.

Til top

Brobygning på STX og HF: Kurser af 5 dages varighed i uge 44, 45, 46 og 47 for elever i 9. og 10. klasse. Brobygningsforløbene giver et indblik i gymnasielivet. Brobygningselever bliver introduceret til både gymnasiets fag, lærere og til det sociale liv i gymnasiet. Her er

Til top

Introduktionskurser på STX og HF: Introduktionskurserne henvender sig til elever i 8. klasse og varer i 2 dage. Kurserne skal være med til at give de unge et indtryk af, hvordan det almene gymnasium fungerer og give et indblik i hverdagen på Høje-Taastrup Gymnasium.

Til top

Brobygning og besøgsdage på ASF-linjen: For den unge med en diagnose inden for ASF er der også mulighed for at opleve livet som gymnasieelev og Høje-Taastrup Gymnasium. Vi har længere brobygningsforløb, hvor den unge vil modtage undervisning sammen med de andre brobygningsdeltagere på ASF-linjen, og vi har en række besøgsdage, hvor den unge kan komme ud på gymnasiet i én dag og blive introduceret til ASF-linjen. Besøgsdagene er beregnet for de elever, som ikke har mulighed for at komme i brobygning.

Til top

Share on Facebook
Facebook
Del på facebook