Hvad kan man blive?

Med en eksamen fra ASF-linjen har du gennemført en uddannelse på samme faglige niveau som almene STX-uddannelser. Det betyder også, at du har samme muligheder for videregående uddannelse.

Hvad kan man blive?

De videregående uddannelser har meget forskellige adgangskrav, og derfor kan det være en god idé at undersøge adgangskravene på de forskellige uddannelser. Det kan I gøre på “Adgangskortet”.

Der er mulighed for at deltage i studiepraktik i 3.g samt tilmelde sig åbent hus-arrangementer eller blive studerende for en dag.

Man kan også finde inspiration på Studentum.dk, hvor der bl.a. er en søgemaskine, der giver et overblik over alle uddannelse på markedet – både i Danmark og i udlandet. På siden finder man også en uddannelsestest, en karriereguide, artikler og tips til sabbatår, kvote-2-ansøgninger og m.m.

 

Rådgivning af videreuddannelse for elever på ASF-linjen

I nedenstående informationsfolder kan du læse om:
– Hvilke muligheder er der for videreuddannelse?
– Hvad er Specialpædagogisk støtte (SPS), hvordan og hvornår søger jeg?
– Hvordan uploader jeg min ansøgning til optagelse.dk?
– Få svar på de mest almindelige spørgsmål, når du udfylder ansøgningen til optagelse.dk
– God og nyttig viden vedr. SU, handicaptillæg, suppleringsfag og hvad du skal huske, efter du har sendt ansøgningen af sted.

 

Hvad bliver eleverne fra ASF-linjen?

Undersøgelser udarbejdet af HTG i sommeren 2016 viser en oversigt over hvad eleverne laver fra Aspergerlinjen, når de er færdige på HTG.

Mette1

Hvor læser studenter fra ASF-linjen?