Dimission 2024

fre 28. jun 2024

Dimissionen foregår fredag den 28/6 kl. 10 på den store græsplæne bag skolen eller i gården. Studenterfoto fra kl. 8.

Kalender

Dimissionen foregår fredag den 28/6 kl. 10 på den store græsplæne bag skolen eller i gården. Der bliver sat stole op til både jer og jeres gæster. Studenterne skal sidde klassevis på de forreste rækker – der vil være navneskilt til jer på stolene.

Rektor overrækker jeres eksamensbeviser og holder tale, ligesom en elev samt skolens bestyrelsesformand holder tale. Derudover uddeler skolen forskellige legater til elever, der har ydet en særlig indsats for skolen. Selve dimissionen varer 11⁄2 time, dvs. til ca. 11.30. Dette er HTG’s formelle afsked med jer, og I skal derfor deltage i hele arrangementet.

I skal derfor have pyntet jeres studentervogne forinden – eller lige efter. Men under selve dimissionen, skal I blive siddende på jeres pladser.

Om morgenen inden dimissionen skal I have taget det traditionsrige studenterbillede med klassen og et fællesbillede med alle årets studenter, så også I kan pryde væggene på HTG og være et evigt minde om vores tid sammen med jer. Der kommer en tidsplan for fotograferingen ud i Lectio – det er vigtigt, at I overholder den.

Program for dagen

Kl. 08.00-09.45: Studenterfoto (klassevis – plan i Lectio). FÆLLESBILLEDE 9.30
Kl. 10.00-11.30: Dimission på græsplænen bag skolen.
Kl. ca. 11.45: Studenterne kører afsted i vogne til rådhuset
Kl. ca. 12.00: Høje-Taastrup Kommune siger tillykke og byder på lidt at drikke og spise foran rådhuset, og studenterne danser om springvandet.

Vi tager forbehold for ændringer og glæder os meget til en festlig dag med masser af solskin.

Dimission 2022