Idrætsdag Badesøen

tors 22. aug 2024

Idrætsdag for hele skolen i Badesøen Albertslund

Kalender

Idrætsdagen foregår også i år ved og i Badesøen, Skallerne 14, 2620 Albertslund kl. 9 – 12.

I skal selv finde derud. Cykling er nemt og godt!

Mødetid kl. 8.45 og med jeres klasse og teamlærerne foran Badesøen, hvor teamlærerne udleverer billetter. I SKAL være omklædt og klar til lettere fysiske aktiviteter.

Idrætsdagen er en aktivitetsdag for hele skolen og er planlagt af idrætslærerne. Alle elever skal deltage aktivt i aktiviteterne med deres klasse. Ved hver disciplin er der dommere og disciplinledere, og de vil give point og føre regnskab, så der kan uddeles præmier ved efterfølgende morgensamling.

Alle klasser deltager i konkurrencerne, som består af bl.a. forskellige kreative boldspil, lege og fysiske udfordringer. Inden for hvert hold vælger I selv, hvem der skal stille op i de forskellige discipliner (ikke alle kan være med hver gang, men udskiftning er tilladt).

Kamptiderne kan ses i kampprogrammet, som ligger på aktiviteten i lectio og hænger i Badesøen.

Efter de planlagte aktiviteter vil der være mulighed for at benytte sig af vandaktiviteterne i badesøen.

Der er åbent i kiosken for køb af sund mad, vand, fastfood og alle andre kioskvarer. Det forventes, at I alle er aktive og deltager i aktiviteterne og hvis man ikke er aktiv, i selve aktiviteten, så er man aktiv på sidelinjen fx ved at støtte og heppe på de aktive. Klasserne kan få ekstra point ved at have et godt/genialt kampråb og vise god holdånd og heppe.

Man må naturligvis ikke medbringe øl o.l.

Det er ikke tilladt at ryge (heller ikke vandpibe), drikke alkohol eller skubbe andre (elever, lærere, rektorer m.fl.) i vandet, hvorimod at god opførsel forventes!

Der vil være fraværsregistrering på dagen.

I er selv ansvarlige for jeres værdigenstande.

Vi håber på godt vejr og god stemning.

(ASF/SAFE-eleverne skal have aktivitetsdag på HTG, og skal IKKE til Badesøen)