Studenterne springer ud

man 24. jun 2024 - ons 26. jun 2024

Kalender

Når I bliver studenter – enten mandag den 24/6, tirsdag den 25/6 eller onsdag den 26/6 – er I velkomne til at invitere jeres nærmeste familie på HTG.

Jeres familiemedlemmer skal opholde sig udenfor på skolens parkeringsplads, hvor der er opstillet telte og pyntet op. De må altså ikke gå ind på skolen.

Parkering: Pga. teltene kan I ikke benytte HTG’s parkeringsplads. Vi opfordrer til, at I og jeres gæster holder på pendlerparkeringspladsen på Blekinge Boulevard i stedet.

For at skabe ro for de elever, der er til eksamen på dagen, er det meget vigtigt, at jeres gæster ikke opholder sig andre steder end på parkeringspladsen. De elever, der har været til eksamen, kommer ud til parkeringspladsen, når de er færdige, og der kan de blive modtaget af jeres nærmeste familie.

Det er IKKE tilladt at bruge konfettirør eller fyrværkeri. Familie og venner kan opholde sig i teltene ved parkeringspladsen op til 1⁄2 time efter eksamen er overstået – derefter skal I fortsætte den eventuelle fejring hjemme.

Der er mange elever, der er til eksamen alle tre dage, så det er vigtigt, at I viser hensyn og forholder jer roligt. I skal ikke opholde jer på skolen, når I ikke skal til eksamen. I skal møde i god tid før eksamen, men gå hjem, når jeres eksamen er overstået.