Dimission 2023

fre 23. jun 2023

Sæt kryds i kalenderen fredag den 23. juni, for der afholdes dimission.

Kalender, Nyheder

Dimissionen foregår på den store græsplæne bag skolen eller i gården. Der bliver sat stole op til både jer og jeres gæster. I studenter skal sidde klassevis på de forreste rækker – der vil være navneskilte på stolene til jer.

Eksamensbeviser bliver overrakt og der vil være taler, underholdning og uddeling af legater. Selve dimissionen varer 1 ½ time – fra kl. 10-11.30. Dette er HTG’s formelle afsked med jer, og I skal derfor deltage i hele arrangementet. I dette tidsrum skal ingen studenter ud og ordne noget med studentervogne eller den slags – det skal I have klaret inden, eller I skal sørge for at I har en forælder/ven/søskende, der kan tage sig af det, hvis der skal ordnes noget.

Om morgenen inden dimissionen skal I have taget det traditionsrige studenterbillede med klassen og et fællesbillede med alle årets studenter. Der kommer en tidsplan for fotograferingen ud – det er vigtigt at I overholder den.

Program for dagen:

Kl. 08.00 – 09.45: Studenterfoto (klassevis – planen kommer senere). FÆLLESBILLEDE 9.30
Kl. 10.00 – 11.30: Dimission på græsplænen bag skolen.
Kl. 11.30 – 11.45: Alle studenter og ansatte mødes i auditoriet til et uformelt farvel
Kl. ca. 11.45: Studenterne kører afsted i vogne til rådhuset
Kl. ca. 12.00: Høje-Taastrup Kommune siger tillykke og byder på lidt at drikke og spise foran rådhuset, og studenterne danser om springvandet – husk at rådhuset er flyttet!

Fotografering af studenterne:

Gæster der vil fotografere under bevis-uddelingen skal stå i fotoområdet, og kun når egen student får bevis.

Vi tager forbehold for ændringer, og glæder os meget til en festlig dag med masser af solskin.

Share on facebook
Facebook
Del på facebook