Studiestart 2023

Tak til alle jer, der har søgt ind på HTG! Vi glæder os til at optage jer alle og byde jer velkommen. Første skoledag efter sommerferien er torsdag den 10. august. I får mødetid og andre informationer sendt med Digital Post efter den 1. juni. I juni måned afholdte vi informationsaften for de kommende elever og forældre.

På vores instagram har vi lavet en lille film, der byder dig velkommen – og her kan du også se lidt mere om hverdagslivet på HTG.

Gymnasieforløbet

Undervisningen indledes med et grundforløb på 3 måneder. I grundforløbet møder du både obligatoriske fag og studieretningsfag. I slutningen af grundforløbet skal du vælge din studieretning. Studieretningsforløbet starter i midten af november og fortsætter frem til afslutningen i 3.g. Du kan læse mere om gymnasieforløbet her.

Inden du starter, skal du…

  • Have en bærbar computer (ikke Chromebook) til rådighed, som du kan tage med i skole.
  • Indbetale kopiafgift på 200 kr. til gymnasiets bankkonto (0216-4069028233) i Danske Bank eller via MobilePay (899875). Husk at anføre navn og CPR-nummer. Bemærk at det er en årlig kopiafgift.
  • Orientere dig i Skoleliv.
  • Have oprettet en digital postkasse (Digital Post), da fremtidige breve fra gymnasiet bliver sendt dertil.
  • Have oprettet dig som bruger på dit lokale bibliotek.

Introprogram

Se introprogrammet her.

Kig indenfor på HTG

Tag med rektor Ida Diemar skolen rundt og se på faciliteterne, så du kan få en fornemmelse af gymnasiet inden din første dag.

Ungdomskort

Har du brug for at benytte offentlig transport for at komme til og fra gymnasiet, kan du søge om ungdomskort.

SU

Når du har modtaget dit optagelsesbrev fra gymnasiet, kan du få SU fra den 1. august, HVIS du er fyldt 18 år. Klik her og find hjælp til at søge om SU.