Studiestart 2024

Vi glæder os til at byde jer velkommen. Første skoledag efter sommerferien er torsdag den 15. august. I får mødetid og andre informationer sendt med Digital Post i starten af juli måned. Den 19. juni holder vi et introduktionsmøde for kommende elever og forældre.

Du kan allerede nu gå ind og følge vores Instagram htgym.

Gymnasieforløbet

Undervisningen indledes med et grundforløb på 3 måneder. I grundforløbet møder du både obligatoriske fag og studieretningsfag. I slutningen af grundforløbet skal du vælge din studieretning. Studieretningsforløbet starter i midten af november og fortsætter frem til afslutningen i 3.g. Du kan læse mere om gymnasieforløbet her.

Inden du starter, skal du…

  • Have en bærbar computer (ikke Chromebook) til rådighed, som du kan tage med i skole.
  • Indbetale kopiafgift på 200 kr. til gymnasiets bankkonto (0216-4069028233) i Danske Bank eller via MobilePay (899875). Husk at anføre navn og CPR-nummer. Bemærk at det er en årlig kopiafgift.
  • Have oprettet en digital postkasse (Digital Post), da fremtidige breve fra gymnasiet bliver sendt dertil.
  • Have oprettet dig som bruger på dit lokale bibliotek.

Introprogram

Fra juni måned kan du se introprogrammet her.

Kig indenfor på HTG

Tag med rektor Ida Diemar skolen rundt og se på faciliteterne, så du kan få en fornemmelse af gymnasiet inden din første dag.

Ungdomskort

Har du brug for at benytte offentlig transport for at komme til og fra gymnasiet, kan du søge om ungdomskort.

SU

Når du har modtaget dit optagelsesbrev fra gymnasiet, kan du få SU fra den 1. august, HVIS du er fyldt 18 år. Klik her og find hjælp til at søge om SU.