Besøg HTG

På Høje-Taastrup Gymnasium har vi normalt en lang række tilbud for dig, som gerne vil opleve skolen og vide mere om vores uddannelser.

Grundet situationen med Corona, har vi udsat mange af vores aktiviteter, men normalt har vi følgende tilbud:

  • Orienteringsaften
  • Besøgsdage på STX og HF
  • Book en rundvisning 
  • Brobygning på STX og HF
  • Introduktionskurser til STX
  • Brobygning og besøgsdage på ASF-linjen

Orienteringsaften:  Til orienteringsaftenen stiller en stor del af gymnasiets lærere og elever op for at præsentere dig for skolen. På aftenen bliver I delt op i mindre grupper og vist rundt af nuværende elever, så I får lejlighed til at se alt, hvad gymnasiet kan byde på i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Læs mere

 

Besøgsdage på STX og HF: Uanset hvilken klasse du går i, kan du opleve STX og HF på Høje-Taastrup Gymnasium. Her får du en fornemmelse af, hvordan gymnasielivet er. Du følger en almindelig skoledag i en 1.g-klasse fra kl. 9.30-14. Du skal søge om at komme på besøgsdag her på vores hjemmeside.

Læs mere

 

Brobygning på STX og HF: Kurser af 5 dages varighed for elever i 9. og 10. klasse. Brobygningsforløbene giver et indblik i gymnasielivet. Brobygningselever bliver introduceret til både gymnasiets fag og lærere samt det sociale liv på skolen.

Læs mere

 

Introduktionskurser på STX og HF: Introduktionskurserne henvender sig til elever i 8. klasse og varer i to dage. Kurserne skal være med til at give eleverne et indtryk af, hvordan det almene gymnasium fungerer og give et indblik i hverdagen på Høje-Taastrup Gymnasium.

Læs mere

 

Brobygning og besøgsdage på ASF/SAFE-linjen: For dig, der har en ASF-diagnose eller lignenede udfordringer, er der også mulighed for at opleve livet som gymnasieelev på Høje-Taastrup Gymnasium. Vi har længere brobygningsforløb, hvor du vil modtage undervisning sammen med de andre brobygningsdeltagere på ASF/SAFE-linjen, og vi har en række besøgsdage, hvor du kan komme ud på gymnasiet i en dag og blive introduceret til ASF/SAFE-linjen. Besøgsdagene er beregnet for de elever, som ikke har mulighed for at komme i brobygning.

Læs mere