Besøg HTG

På Høje-Taastrup Gymnasium har vi en lang række tilbud for dig, som gerne vil opleve skolen og vide mere om vores uddannelser.

 

Orienteringsaften

Til orienteringsaftenen stiller en stor del af gymnasiets lærere og elever op for at præsentere dig for skolen. På aftenen bliver I delt op i mindre grupper og vist rundt af nuværende elever, så I får lejlighed til at se alt, hvad gymnasiet kan byde på i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Orienteringsaften

 

Høje-Taastrup Kommunes uddannelsesaften på HTG 

Alle afgangselever i Høje-Taastrup indbydes hvert år til uddannelsesaften, som foregår på HTG. I 2024 er det torsdag den 19. september. Her vil HTG naturligvis være repræsenteret – men I kan også møde mange andre ungdomsuddannelser.

HTKs uddannelsesmesse

 

Besøgsdag på STX og HF

Uanset hvor du går i skole og hvilken klasse, du går i, kan du opleve STX og HF på Høje-Taastrup Gymnasium. Her får du en fornemmelse af, hvordan gymnasielivet er hos os. Du skal søge om at komme på besøgsdag her på vores hjemmeside.

Besøgsdag

 

Brobygning på STX og HF

Kurser af 3-5 dages varighed for elever i 9. og 10. klasse. Brobygningsforløbene giver et indblik i gymnasielivet. Brobygningselever bliver introduceret til både gymnasiets fag og lærere samt det sociale liv på skolen.

Brobygning

 

Introduktionskurser på STX og HF

Introduktionskurserne henvender sig til elever i 8. klasse og varer i to dage. Kurserne er med til at give eleverne et indtryk af, hvordan det almene gymnasium og HF fungerer og give et indblik i hverdagen på Høje-Taastrup Gymnasium.

Introduktionskurser

 

Brobygning på ASF/SAFE-linjen

For dig, der har en ASF-diagnose eller lignenede udfordringer, er der også mulighed for at opleve livet som gymnasieelev på Høje-Taastrup Gymnasium. Vi har en række brobygningsdage, hvor du kan komme ud på gymnasiet i en dag og blive introduceret til ASF/SAFE-linjen.

Besøg ASF/SAFE