Besøg HTG

På Høje-Taastrup Gymnasium er der en lang række tilbud for dig, som gerne vil opleve skolen og vide mere om vores uddannelser. Vi har følgende tilbud:

  • Åbent hus
  • Orienteringsaften
  • Besøgsdage på STX og HF
  • Brobygning på STX og HF
  • Introduktionskurser til STX
  • Brobygning og besøgsdage på ASF-linjen

Åbent hus: Fredag d. 27. september 2019 fylder Høje-Taastrup Gymnasium 40 år. Den runde dag bliver fejret med aktiviteter for skolens elever og ansatte om formiddagen. Eftermiddag og aften byder vi alle velkomne til fødselsdagskage, reception, workshops og koncert.

Læs mere

 

Orienteringsaften: D. 16. januar 2020 stiller en stor del af gymnasiets lærere og elever op for at præsentere dig for skolen. På aftenen bliver I delt op i mindre grupper og vist rundt af nuværende elever, så I får lejlighed til at se alt, hvad gymnasiet kan byde på i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Læs mere

 

Besøgsdage på STX og HF: Uanset hvilken klasse du går i, kan du opleve STX og HF på Høje-Taastrup Gymnasium. Her får du en fornemmelse af, hvordan gymnasielivet er. Du følger en almindelig skoledag i en 1.g-klasse fra kl. 9.30-14. Du skal søge om at komme på besøgsdag her på vores hjemmeside.

Læs mere

 

Brobygning på STX og HF: Kurser af 5 dages varighed i uge 44, 45, 46 og 47 for elever i 9. og 10. klasse. Brobygningsforløbene giver et indblik i gymnasielivet. Brobygningselever bliver introduceret til både gymnasiets fag, lærere og til det sociale liv på gymnasiet.

Læs mere

 

Introduktionskurser på STX og HF: Introduktionskurserne henvender sig til elever i 8. klasse og varer i 2 dage. Kurserne skal være med til at give eleverne et indtryk af, hvordan det almene gymnasium fungerer og give et indblik i hverdagen på Høje-Taastrup Gymnasium.

Læs mere

 

Brobygning og besøgsdage på ASF-linjen: For unge med en diagnose inden for ASF er der også mulighed for at opleve livet som gymnasieelev på Høje-Taastrup Gymnasium. Vi har længere brobygningsforløb, hvor den unge vil modtage undervisning sammen med de andre brobygningsdeltagere på ASF-linjen, og vi har en række besøgsdage, hvor den unge kan komme ud på gymnasiet i en dag og blive introduceret til ASF-linjen. Besøgsdagene er beregnet for de elever, som ikke har mulighed for at komme i brobygning.

Læs mere