Orienteringsaften

torsdag den 13. jan 2022

Vi glæder os til at byde dig og dine forældre velkommen til vores orienteringsaften på Høje-Taastrup Gymnasium torsdag den 13. januar 2022

På HTG vil du opleve en imødekommende og rar stemning. På vores gymnasium har du mange muligheder for at blive udfordret fagligt, og vi har en lang række talentaktiviteter og faglige konkurrencer, som du kan deltage i.

Vi har elever fra mange forskellige skoler og med forskellig baggrund, og skolen er præget af et internationalt miljø. Som elev vil du opleve faglige forløb med fokus på globalisering og diversitet, og selvfølgelig studierejser, der planlægges i samarbejde med elever og lærere.

Vi går meget op i, at vores elever møder hinanden på kryds og tværs af alle årgange, og derfor har vi en lang række sociale aktiviteter i løbet af skoleåret: Høvdingeboldturnering, caféer, fester, idrætsdag, fælleskahoots og meget mere. Det kan du glæde dig til at høre meget mere om når vores elever fortæller til orienteringsaftenen.

Vi glæder os til at se Jer – Torsdag den 13. januar, når vi slår dørene op.

Læs mere om ASF-SAFE-linjen HER.

Vi må desværre ikke optage elever til 1.g STX i august 2022. Vi må heldigvis stadig optage elever på 1.HF og på 1.g ASF/SAFE-linjen. Vi glæder os til igen i 2023 at kunne optage STX-elever.

Åbent hus 21